Copiii şi tinerii cu rezultate deosebite au fost premiați la Gala HHC/ARK

Copiii şi tinerii cu rezultate deosebite au fost premiați la Gala HHC/ARK Cei de mai jos au s-au remarcat prin muncă și tenacitate. Pentru asta, au primit o diplomă de prețuire din partea HHC România:

Lucia Varga (Griviţei 37)- Pentru performanţele sportive extraordinare, locul I, obţinute la taekwondo, Cupa României 2012.

Mihai Varga (CTF Dealul Florilor)-  Pentru un tânăr pasionat de muzică care va cuceri orice audienţă cu talentul, bunul simţ şi modestia lui.

Doru Bogar ( CTF Griviţei 37) – Pentru rezultatele sportive foarte bune obţinute la aikodo, talentul şi dorinţa de afirmare la pictură.

Monica Bumbar (prevenire) Pentru o tânără serioasă, ambiţioasă şi conştiincioasă, cu rezultate deosebite  la învăţătură.

Alexandru Pinczes (CTF Hollosi S.)- Pentru performanţe sportive deosebite, participare la Finala Campionatului de Box 2012

Luminiţa Canalos (CTF Dealul Florilor) -Pentru o tânără artistă care are darul de a ne încânta privirile şi sufletul cu picturile ei.

Gheorghe Silaghi şi Terezia Boldiş - Pentru dăruirea şi implicarea continuă în viaţa copiilor, căldura şi atenţia cu care îi înconjoară.

Le mulțumesc pentru că reușesc să mă inspire, atât pe mine, cât și pe colegii mei.