Campionii legendari ai României sunt în echipa HHC România!

Foarte rar am ocazia să anunț o astfel de susținere de elită a programelor noastre! Legendele sportului românesc, nume dintre cele mai grele, precum Doina Melinte, Mihai Leu, Camelia Potec, Maricica Puică, Virgil Stănescu, Monica Iagăr, Elisabeta Lipă, Nicoleta Grasu, Iulian Stamate, sau Amatto Zaharia fac parte din echipa Hope and Homes for Children România, organizatie care, în 16 ani de activitate, a schimbat în bine viețile a aproape 28.000 de copii. Toți acești sportivi își expun trofeele sau echipamentele de joc în care au făcut istorie pentru sportul românesc, în standul nostru special, la expoziția Sport Expo din cadrul Maratonului Internațional București. Sportivii se vor afla la startul competiției, alergând în tricourile HHC România!

Între 3-5 octombrie, în Piața Constituției, pot fi văzute, ca într-un muzeu al sportului românesc, trofeele și tricourile campionilor români: - Centura de campion mondial la box profesionist cucerită de Mihai Leu în 1997 - Combinezonul de raliu cu care Mihai Leu a devenit campion național la raliuri - Ultima medalie de bronz cucerită în 2009, la Roma, de Camelia Potec, campioană olimpică și actualul președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. - Cupa "IKF World Kempo Championship" 2011, cucerită de Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo - Cupa "Locul 1" în cadrul Ligii Naționale de Baschet cucerită de Virgil Stănescu 1n 2012. Virgil Stănescu este vicepreședinte al Federației Române de Baschet și președinte al echipei Steaua CSM EximBank - Tricoul cu care Virgil Stănescu a jucat pentru echipa americană de baschet South Alabama, el făcând parte din Hall of Fame-ul (Galeria Legendelor) echipei. - Tricoul cu care jucătorul naționalei de handbal a României, Iulian Stamate (CSM București) a câștigat Cupa Ungariei, în 2009.

Sunt mândru că avem alături de noi asemenea nume de personalități care au făcut istorie în sportul mondial și, implicit, au făcut atât de mult bine țării.